Tiitlikaitsja järjekordne imeline pääsemine

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaycee Carroll vedas Madridi Reali võidule.
Jaycee Carroll vedas Madridi Reali võidule. Foto: SCANPIX

KORVPALL. Korvpalli Euroliigas peeti neljapäeva hilisõhtul nii-öelda elu ja surma mäng, kui tiitlikaitsja Madridi Real võõrustas vahegrupi otsustavas kohtumises Moskva oblasti Himkit. Mängus oli edasipääs veerandfinaali, kaotajale jäi see viimaseks kohtumiseks Euroliigas.

Avapoolajal pakkusid mõlemad meeskonnad uhke viskekontserdi, mida näeb haruharva. Real tabas juba avaveerandil kaheksa kolmepunktiviset.

Real võitis avapoolaja 54:49 ja suutis teisel poolajal kaalukausi enda poole kallutada, võttes 83:70 võidu. Jaycee Carroll sai hakkama oma selle hooaja Euroliiga punktirekordiga, ta tabas viis kaugviset ja tõi 23 punkti, kapten Felipe Reyes panustas võitu 18 punkti ja laheksa lauapalli. Himki parimaks kerkis Tyrese Rice 24 silmaga. Nii Real kui Himki lõpetasid vahegrupi seitsme võidu ja seitsme kaotusega, kuid Real sai grupis neljanda ja Himki viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles