Tiitlikaitsja MMi eel: O’Sullivan on kõige andekam, kuid mitte kõige parem

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O’Sullivan
Ronnie O’Sullivan Foto: SCANPIX

Sellel nädalal algava snuukri MMi põhiturniiri eel ütles tiitlikaitsja Stuart Bingham, et enne, kui Ronnie O’Sullivan pole purustanud Stephen Hendry MM-tiitlite rekordit, ei saa teda nimetada aegade parimaks mängijaks.

O’Sullivan on maailmameistriks kroonitud viiel, juba karjääri lõpetanud Hendry seitsmel korral. «Ronnie on parim mängija, kes kunagi kiid käes on hoidnud, kuid saada kõigi aegade parimaks, peab ta purustama rekordid,» rääkis Bingham BBCle.

«Hendry oli sündinud võitja. Ta armastas võitmist ja oli halastamatum kui keegi teine. Ronnie on kõige andekam, kuid parimaks kerkimiseks on vaja tiitleid. Ronnie on ainus mees, kellel on Stephen Hendry või Steve Davise aura. Ta on õigustatult igal turniiril favoriit,» rääkis Bingham.

Snuukri MMi põhiturniiri mängudega tehakse Sheffieldis algust 16. aprillil. Bingham ja O’Sullivan on erinevatel tabelipooltel ja omavahel saaksid nad vastamisi minna alles finaalis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles