Video: vanameister Kobe Bryant lõpetas NBA karjääri unustamatu etteastega

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna tippkorvpalliga hüvasti jätnud Los Angeles Lakersi ja USA koondise legend Kobe Bryant pakkus karjääri viimases mängus fännidele unustamatu elamuse, kui viskas 60 punkti ja vedas Lakersi 101:96 võiduni Utah Jazzi üle.

Nagu Lakersi peatreener Byron Scott lubas, siis usaldati sisuliselt kõik visked Bryantile ja lõpuks tabas 37-aastane vanameister väljakult 50st viskest 22. Muuhulgas saatis ta teele 21 kolmest, millest tabas kuus.

Eriti uhkeks kujunes kohtumise lõpp, kui Lakers oli 86:96 taga, aga siis viskas Bryant kahe minutiga 13 punkti järjest ja tiris meeskonna suurest kaotusseisust välja. Varem pole NBAs keegi nii vanalt ühes mängus 60 ja isegi 50 punktini jõudnud!

Lakersiga viis NBA tiitlit võitnud Bryanti hüvastijätutuur klubile sel hooajal siiski palju edu ei toonud. Põhihooaeg lõpetati 17 võidu ja 65 kaotusega ning läänekonverentsis jäädi viimaseks.

Bryanti  tipphetked ja tutvustamine viimase mängu eel:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles