Vanameister Kriisa valus hetk

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa.
Valmo Kriisa. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Valga Maks&Mooritsa korvpallimeeskond oli Eesti meistriliiga poolfinaalseeria teises mängus lähedal suurüllatusele, kuid valgalaste vanameistrist tagamees Valmo Kriisa viskas otsustaval hetkel korvi alt mööda ning Kalev võitis 88:87. Kalev juhib seeriat 2:0, kuid võidu vormistamiseks kulub veel vähemalt üle nädala – kolmas mäng peetakse alles tuleval teisipäeval Haapsalus. Vahepeal peab Kalev Ühisliiga mänge.  

Eile oli aga Kalev veel viimasel minutil Valga vastu taga 84:87. Sellelt seisult tabas Rain Veideman kaks vabaviset ning pärast Martins Berksi valesöötu viis Rolands Freimanis Kalevi punktiga ette. Mängida jäi veel kaheksa sekundit. Valga võttis mõtlemisaja ning otsustava lahenduse vormistamine jäi Kriisa õlule. 42-aastana tagamees viskas aga korvi alt mööda ning suur võimalus luhtus.  

Pärnu Sadam püüdis teises veerandfinaalseerias TLÜ/Kalevi vastu tuua pööret vigastusest paraneva Silver Leppiku abil, kuid edu see ei toonud. 33-aastane Leppik vigastas detsembris raskelt põlve, kuid on suutnud üllatavalt kiiresti taastuda. Tema naasmine oli meeskonnale tervikuna suuremgi tugi kui 25 minutiga kogutud seitse punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles