Messi lõpetas väravapõua, aga Barcelona on tõelises kriisis

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Lionel Messi mängus Valenciaga.
Pettunud Lionel Messi mängus Valenciaga. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas pidi pikka aega tiitli poole rühkinud Barcelona taas kaotusevalu tundma, sest koduväljakul jäädi 1:2 alla Valenciale.

Valencia läks kohtumist juhtima 26. minutil, kui omaväravaga sai hakkama Barcelona poolkaitsja Ivan Rakitic. Avapoolaja esimesel üleminutil suutis Valencia 20-aastane ründaja Santi Mina teha seisuks juba 2:0. 63. minutil lõpetas viimase viie aasta pikima väravatepõua Barcelona argentiinlasest superstaar Lionel Messi. Kokku ei suutnud ta koos tänase mänguga kõikide sarjade peale kokku sihile jõuda 515 minutit järjest.

Rohkemaks Messi ja Barcelona aga võimeline polnud ja seega tuli Hispaania meistriliigas vastu võtta kolmas järjestikune kaotus. Kui arvesse võtta ka kolmapäevane Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumine, mille Barcelona kaotas Madridi Atleticole 0:2, siis on kaotusteseeria koguni nelja mängu pikkune.

Turniiritabeli tipus läks nüüd heitlus väga pingeliseks, sest viis vooru enne lõppu on Barcelonal koos Madridi Atleticoga 76 punkti, Madridi Realil on vaid üks punkt vähem. 40 punkti kogunud Valencia tõusis 12. kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles