Vahva foto: Nõmme Kalju fännid kohtusid mehega, kes on samuti Nõmme Kalju

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju fännid ja Kalju Nõmme (keskel).
Nõmme Kalju fännid ja Kalju Nõmme (keskel). Foto: Roosad Pantrid - NÕMME KALJU FÄNNID / Facebook

Reedel Tartus peetud meistriliiga mängul kohaliku Tammeka ja neile külla sõitnud Nõmme Kalju vahelise mängu poolajal leidis Tamme staadionil aset ootamatu kohtumine, mida Kalju fännid ehk Roosad Pantrid ka oma Facebooki leheküljel kirjeldasid.

«Et olukorrast täit pilti saada, tuleks kõik algusest ära rääkida: Tartus tuli poolajal meie juurde üks viisaka olemisega kohalik härrasmees ja uuris, kust saaks Nõmme Kalju kirjadega atribuutikat soetada. Ta olevat juba ammu nõmmekatele pöialt hoidnud ja nüüd oleks tore, kui saaks ka midagi klubist endale mälestuseks.

Loetlesime kõik vajalikud kaubandusettevõtted ette, aga ometi jäi kripeldama – kuidas siis Tartu mees ja Nõmme Kalju fänn?! Küsimise peale vastas härra, et minu nimi ju ka NÕMME, KALJU ja kuidas ma nimekaimule siis pöialt ei saa hoida!

Kinkisime Kaljule oma sektorisalli, mille üle ta ääretult rõõmus oli. Soovime Kalju Nõmmele ikka pikki aastaid ja loodame mõnel Lõuna-Eesti vutimatšil taaskohtuda!» kirjutasid Pantrid oma Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles