Eesti koondislane aitas koduklubi Sloveenia karikavõistlustel pronksini

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andris Celminš.
Andris Celminš. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti käsipallikoondise vasakukäelise tulevikulootuse Andris Celminši koduklubi Riko Ribnica võitis nädalavahetusel Sloveenia karikavõistlustel pronksmedali.

Riko Ribnica kodusaalis peetud finaalturniiril võitis Celminši koduklubi 3. koha mängus Trimo Trebnjet 35:29. Kuus väravat visanud Celminš oli Ribnica paremuselt kolmas väravakütt. Laupäevases poolfinaalis jäi Riko Ribnica vaid ühe väravaga 24:25 alla Celje Pivovarna Laškole. Selles mängus viskas 19-aastane Celminš kolm väravat.

Islandi käsipallimeistrivõistlustel jõudis Mikk Pinnoneni koduklubi Afturelding poolfinaali, kui alistas veerandfinaalis FH Hafnarfjorduri mängudega 2:0. Põhiturniiril kolmanda koha saanud Afturelding oli neljapäeval peetud seeria avamängus FH-st üle 23:22. Pinnonen viskas kolm väravat. Pühapäevases kordusmängus oli Pinnoneni leivaisa vastasest parem numbritega 26:24. Pinnonen viskas viis väravat.

Saksamaa Bundesligas viskas Dener Jaanimaa kaks väravat, kui tema tööandja THW Kiel alistas kodus FA Göppingeni 38:29. Mait Patrail viskas kolm väravat, kuid Hannover-Burgdorf sai võõrsil TVB 1898 Stuttgartist jagu 23:21. Bundesliga liider on 25 mänguga 44 punkti kogunud Rhein-Neckar Löwen, kuid tiitlikonkurentsis on ka Kiel, kellel on 24 mänguga koos 41 punkti ja kes asub hetkel kolmandal positsioonil. 26 mänguga 29 punkti teeninud Hannover-Burgdorf on 8. kohal.

Saksamaa esiliigas oli Janar Mägi 6 väravaga EHV Aue resultatiivseim, kui Aue jäi võõrsil 26:32 alla HF Springele. Tabelis on Aue 34 punktiga 8. kohal. Jürgen Rooba leivaisa HSG Nordhorn-Lingen on 35 punktiga kuues.

Hispaania kõrgliigas viigistas Armi Pärdi koduklubi Villa de Aranda võõrsil 30:30 S.D. Teucroga. Pärt skoori ei teinud. Liigatabelis on Villa de Aranda 25 punktiga viies. Juhib 44 punkti kogunud Barcelona Lassa.

Marius Lepa ja Marius Aleksejevi koduklubi Stäfa Lakers jäi Šveits kõrgliiga madalama grupi turniiri viimases voorus 21:28 alla TSV Fortitudo Gossaule. Lepp viskas ühe värava. Episoodiliselt mänginud Aleksejev tõrjeid kirja ei saanud. Lakers lõpetas turniiri viimase kohaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles