Inglismaa liiga meistritiitlit jahtiv Leicester on halva uudise ootuses (2)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Vardy kohtunikku süüdistamas.
Jamie Vardy kohtunikku süüdistamas. Foto: AFP / Scanpix

Inglismaa jalgpalli meistriliigas tiitlit jahtiv Leicester City võib lõpuspurdis ilma jääda oma staarist Jamie Vardyst, keda võib oodata pikendatud karistus.

Leicester kohtus eile West Ham Unitediga ning meistritiitli jahil oleva meeskonna käsi käis hästi 56. minutini, kui 18. minutil skoorinud Jamie Vardy teenis oma teise kollase kaardi, sest kohtunik Joe Moss otsustas, et ründeäss teeskles sihilikult kukkumist ning saatis Vardy väljakult minema. 1:0 eduseisus olnud Leicester lasi endale ära lüüa 84. minuti penalti ja 86. minutil veel teisegi värava, kuid liiga liidri õnneks suudeti ka omalt poolt veel viimasel hetkel realiseerida penalti ja kirja saada 2:2 viik.

Liigatabelis andis Leicester viigiga ära kaks vajalikku punkti, aga hetkel on nad 73 punktiga endiselt esikohal ning kui nende lähim jälitaja Tottenham Hotspur peaks täna võitma, on nad Leicesterist viie silma kaugusel. Eilne punktidekaotus pole aga täna enam Leicesteri suurim mure, sest erinevate jalgpalliportaalide väitel võib meeskond mõneks mänguks Vardyst ilma jääda, sest ründeäss karjus pärast teise kollase saamist kohtuniku peale ja teda võib oodata lisakaristus.

Leicesteril on jäänud pidada veel neli mängu: esmalt kohtutakse kodus Swanseaga, seejärel võõrsil Manchester Unitediga, hooaja viimases kodumängus Evertoniga ning lõpuks võõrsil Chelseaga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles