Must sihib EMil vähemalt veerandfinaali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must
Raul Must Foto: Tairo Lutter / Postimees

«Tihti läheb olümpiale kvalifitseerumiseks nii palju energiat, et võistlusteks oled tühi kott. Tänavu ongi kõige parem asi see, et saan rahulikult valmistuda nii Euroopa meistrivõistlusteks kui Rio olümpiaks,» andis Eesti esisulgpallur Raul Must alust oodata tiitlivõistlustelt häid tulemusi.

Eelmisel nädalal Hispaaniast kõrgmäestikulaagrist naasnud Must jääb oma ettevalmistusega rahule ning ootab nädala pärast algavatelt sulgpalli Euroopa meistrivõistlustelt vähemalt veerandfinaali pääsu. Esimest korda on Must tiitlivõistlustel asetatud mängijate seas, seetõttu on tal esimene ring vaba.

«Esimene mäng tuleb mul kas Tšehhi või Austria esinumbri vastu. Olen neid mõlemaid võitnud ning mul on nende vastu positiivne saldo. Kuni veerandfinaalideni on kõik jõukohased vastased ning alla selle oleks pettumus. Samas ei tähenda alati, et kui oled paberi peal tugevam, siis ka võidad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles