Mannetu Madridi Real langes Euroliigast välja

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reali tsenter Gustavo Ayon on sunnitud pettunult maha vaatama.
Reali tsenter Gustavo Ayon on sunnitud pettunult maha vaatama. Foto: SCANPIX

Terve hooaja korvpalli Euroliigast väljakukkumise äärel olnud tiitlikaitsja Madridi Reali piinad lõpetas Istanbuli Fenerbahce, kes võitis veerandfinaalseeria 3:0 ja marssis kindlalt nelja parema finaalturniirile. Täna oli Türgi klubi Realist võõrsil parem 75:63.

Otsustav vahe tehti sisse kolmandal veerandajal, mille Fenerbahce võitis 24:13.

Fenerbache poolelt tegi suurepärase esituse keskmängija Ekpe Udoh, kes viskas hea tabavuse juures 15 punkti, võttis maha 12 lauapalli, andis kaaslastele neli resultatiivset söötu, tegi kaks vaheltlõiget ja blokeeris kaks vastaste viset. Efektiivsusnäitajaks märgiti talle koguni 33.

Fenerbache resultatiivseim oli Bogdan Bogdanovic 17 punktiga, Bobby Dixon lisas 14 silma. Realile tõi Sergio Rodriguez 15 punkti, Gustavo Ayon võttis lisas 14 punktile maha ka 14 lauapalli.

Hispaania klubidele paistsid täna silma ka paremast küljest: Barcelona alistas kodus Krasnodari Lokomotiv-Kubani 82:70 ja läks seeriat 2:1 juhtima, Vitoria Laboral Kutxa võitis Ateenas sealset Panathinaikost 84:73 ja võitis veerandfinaali mängudega 3:0.

13.-15. maini peetava finaalturniiri esimeses poolfinaalis kohtuvad Fenerbahce ja Laboral Kutxa, Moskva CSKA ootab vastast paarist Barcelona - Krasnodar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles