Jäämees ja teised, toetamas nii heas kui halvas (1)

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu fännid finaalseeria avalahingus meeskonnale toetust avaldamas. Jäämees paremalt teine.
Pärnu fännid finaalseeria avalahingus meeskonnale toetust avaldamas. Jäämees paremalt teine. Foto: Tairo Lutter

Kui ajakirjanikud Eesti võrkpalli selle hooaja kindla valitseja Pärnu Võrkpalliklubi (Pärnu on juba enne Eesti meistrivõistluste finaali kroonitud Eesti karikavõitjaks ning võitnud ka Baltimaade klubisid ühendava Saja liiga – M. G.) mängijaid pärast kohtumisi intervjueerivad, viivad nood pea alati jutu ka klubi fännidele, kiites neid taevani.

Ala on suvepealinnas jätkuvalt number üks ning saalis huvilisi jätkub, kuues mees on olemas. Postimees tegi finaalseeria esimese mängu eel juttu mõnede Pärnu meeskonna tulihingelisemate poolehoidjatega, kes toetavad nii headel kui ka halbadel aegadel.

Tund enne kohtumise algust toimetab tühjadel tribüünidel trummidega noor mees, kel jalas lühikesed püksid, seljas t-särk ja ees päikeseprillid ning peas sarvedega müts. See on hüüdnime Jäämees kandev Kuldar, kes on Pärnu linnas kõigile teada-tuntud. Ta riietub ka külmal ajal kergelt ehk ei kanna juba aastaid isegi talvel ei jopet ega pikki pükse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles