Vassiljevi plaanist kinni pidades sunniti Pärnu saal vaikseks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lincoln Williams (keskel) vedas Selveri finaalseeria esimese võiduni.
Lincoln Williams (keskel) vedas Selveri finaalseeria esimese võiduni. Foto: Tairo Lutter

Muidu kodumeeskonda valjuhäälselt toetav Pärnu võrkpallipublik püsis suure osa Eesti meistrivõistluste finaalseeria kolmandast mängust justkui šokiseisundis vait, sest seni vaid kaotusi tunnistanud Tallinna Selver sai Pärnust viimaste kodusaalis 3:0 jagu. «Nii vaikses Pärnu saalis pole ammu istunud,» sõnas Selveri statistik Mihkel Sagar rahulolevalt mängu keskel.

Mäng algas Selveri dikteerimisel, pärast austraallase Lincoln Williamsi kolme järjestikust ässpallingut juhiti 19:14 ja võideti geim 25:21. Viimasel ajal ebastabiilselt mänginud austraallase arvel oli juba avageimiga üheksa punkti, Pärnul olid plussis vaid Hindrek Pulk ja Martti Keel.

Selveri peatreener Rainer Vassiljevi sõnul oli Williamsil luba servil riskeerida. «Tal on kaks kuud juba olnud licence to kill (luba tappa – M. G.),» sõnas peatreener. «Ja eks pärast positiivset rünnakut on ka parem servima minna,» lisas Vassiljev. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles