Rakvere jõudis pronksmedalitest võidu kaugusele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi vs TTÜ
Rakvere Võrkpalliklubi vs TTÜ Foto: Meelis Meilbaum

Meeste võrkpalli meistriliiga pronksiseerias alistas Rakvere Võrkpalliklubi kodusaalis TTÜ 3:0 (25:23, 26:24, 25:9) ja läks kolme võiduni mängitavat vastasseisu juhtima 2:1. Pronksmedalid võib Lääne-Virumaa võistkond pälvida juba teisipäeval, mil meeskonnad teisipäeval TTÜ spordihoones vastamisi lähevad.

Kaks esimest geimi kulgesid Rakveres tasavägiselt, ent kolmas oli TTÜ jaoks justkui õudusunenägu. Võistkond realiseeris 26 tõstest vaid kuus, mis tegi protsendiks 23,1. See näitaja oli aga ikkagi parem, kui vastuvõtuprotsent, mis oli TTÜ-l kolmandas geimis katastroofiline 22,7.

Rakvere puhul oli kohtumise lõikes läbivaks märksõnaks paranenud näitajad nii vastuvõtul kui ka rünnakul. Avageimis oli nende vastuvõtt 33,3 ja rünnak 42,9 protsenti. Teises geimis olid numbrid 40,9 ja 54,8 ning kolmandas 62,5 ja 60 protsenti.

Võitjate parim oli 19 punktiga Kevin Saar, kelle rünnakunäitaja (67,9 protsenti) oli ka võistkonna kõrgeim. Andris Õunpuu lisas tosin punkti. TTÜ-l oli ainus kahekohalise näitajani jõudnud pallur Sander Rätsep, kelle saldoks kujunes 14.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles