Asetamata mängijad murravad snuukri MMil kaheksa hulka (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ding Junhui
Ding Junhui Foto: SCANPIX

Sheffieldis jätkuvatel snuukri maailmameistrivõistlustel on selgunud esimesed neli veerandfinalisti, kelleks on Alan McManus, Mark Williams, Marco Fu ja Mark Selby. Kui viimased kolm pääsesid tänavu otse põhiturniirile ehk 32 hulka, siis McManus asetatud meeste hulka ei mahtunud ja alustas turniiri kvalifikatsioonist. 

McManus võitis eelringides 10:5 Michael Wasley’d, 10:6 David Morrist ja 10:2 Jimmy Robertsoni. Alles seejärel pääses ta põhiturniirile, kus sai jagu Stephen Maguire’ist (10:7) ja Ali Carterist (13:11).

Kvalifikatsiooniturniirilt alustanud meestest on veerandfinaalile väga lähedal ka Ding Junhui ja Kyren Wilson. Ding juhib tänase otsustava päeva eel 10:6 Judd Trumpi vastu ja Kyren Wilsoni edu Mark Alleni ees on 11:5. Dingi ja Trumpi paari võitja kohtub kaheksa hulgas Mark Williamsiga, Wilson läheks võidu korral kokku maailma esinumbri Mark Selbyga.

Tänase mängupäeva eel on keerulises seisus viiekordne maailmameister Ronnie O’Solluvan, kes on Barry Hawkinsi vastu 7:9 kaotusseisus. 

Veerandfinaalidega alustatakse homme.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles