Gregor Arbet: mul on «headest kaotustest» kõrini

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet (keskel) mängus Minski vastu
Gregor Arbet (keskel) mängus Minski vastu Foto: Eero Vabamägi

Korvpalli VTB Ühisliiga põhihooaja parimaks eestlasest mängumeheks valiti Kalev/Cramo korvpallur Gregor Arbet, kes tunnistas liiga kodulehele antud intervjuus, et ei jäänud ei enda ega ka klubi hooajaga rahule.

«Tänud autasu eest, aga tegelikult ootasin nii endalt kui meeskonnalt rohkemat. Me polnud hooaja vältel kuigi järjekindlad. Aasta lõpus mängisime siiski paremini. Tegelikult oleme võimelised võitlema ka liiga tippu kuuluvate klubidega. Palju oli neid «häid kaotusi». Kui aus olla, siis mul on neist kõrini,» rääkis Arbet. «Kui oleks neist mängudest kasvõi paar tükki võitnud, siis oleksin praegu paremas tujus. Hea, et võitsime viimases mängus Minski Tsmokit ja lõpetasime hooaja hea tundega.»

Liiga tunnustab neljandat aastat iga osavõtva riigi parimat meest. Varem on Arbetiga sama tunnustuse saanud Tanel Sokk (2012/2013) ja Rain Veideman (2013/2014 ja 2014/2015). Arbet tegi tänavu kaasa 29 mängus ja viskas keskmiselt 10,4 punkti, võttis maha 3,4 lauapalli ja andis 1,5 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles