Kas FIBA ja Euroliiga lepivad ikkagi ära?

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuhulgas on FIBA ähvardanud tiitlivõistlustelt eemale jätta ka Pau Gasoli juhitud Hispaania koondise.
Muuhulgas on FIBA ähvardanud tiitlivõistlustelt eemale jätta ka Pau Gasoli juhitud Hispaania koondise. Foto: Reuters/ScanPix

Rahvusvahelise korvpalliliidu (FIBA) Euroopa osa, kes on ähvardanud mitu suurriiki tiitlivõistlustelt eemale jätta, on lõpuks rahunenud. Vähemalt eilsete teadete põhjal tundub nii: suure konkurendi ja vaenlase Euroliigaga astutakse läbirääkimistesse.

Lõpptulemus peaks FIBA Euroopale tähendama rahalist tulu, aga Euroliiga juhid saavad harjumuspärast tegevust jätkata. Korvpalliportaal Sportando kirjutas, et FIBA ja Euroliiga hakkasid juba eile kõnelusi pidama, aga FIBA esindaja lükkas selle väite ümber. Küll ei välistatud, et järgmisel nädalal kohtumine siiski toimub.

Sama kinnitas ka Venemaa alaliidu täitevkomitee liige Ilona Korstin. «Konflikt on suur, aga õige pea üritatakse siiski asja siluda,» rääkis ta portaalile R-Sport. See ei tähenda, milleski kokkuleppele jõutakse, aga näiteks Hispaania koondise olümpialt eemale jätmine tundub nii absurdne, et raske on seda ette kujutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles