Rapla rikkus Andres Sõbra suure juubeli

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla leegionärid Devin Brooks (vasakul) ja Maurice Kemp sattusid poolfinaali pääsemisest eufooriasse.
Rapla leegionärid Devin Brooks (vasakul) ja Maurice Kemp sattusid poolfinaali pääsemisest eufooriasse. Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Rapla ja Rakvere on Eesti korvpalliväljakutel aastaid põnevaid heitlusi pakkunud ja mida aeg edasi, seda rohkem on Rapla vastasseisu valitsema hakanud. Eile, Tarva peatreeneri Andres Sõbra 60 aasta juubelil, pandi Tarvas napilt 81:78 selili ja pääseti 3:1 seeriavõiduga poolfinaali, kus ilmselt tuleb vastaseks sel hooajal Eestis võitmatuna püsinud Kalev/Cramo. Tarvas jäi aga esimest korda pärast 2009. aastat meistrivõistlustel nelja esimese seast välja.

Rapla pääses teisel poolajal parimal juhul 16 punktiga juhtima, aga Rakvere liidri Brandis Raley-Rossi soolorünnakud tõid viimaseks minutiks viigi majja. Rapla ääremängija Maurice Kemp näitas aga otsustavatel hetkedel vabaviskejoonel kindlat kätt ja noppis mitmel korral ründelauapalli – seekord Tarva tagasitulek ei õnnestunud.

Raley-Ross on viimastel aastatel tõusnud Eesti üheks populaarsemaks võõrleegionäriks ja tema individuaalsed sooritused lummavad sadu huvilisi. Eilegi kogus ta üleplatsimehena 31 punkti ja kui tema vägitegudeta poleks Tarval võimalusi tekkinud.

Rapla juhendaja Aivar Kuusmaa ameeriklase viskekonterdist siiski ülemäära vaimustuses polnud ja tõdes, et Raley-Rossi suurim tugevus on ühtlasi ka tema suurim nõrkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles