Pajusalu: Selver võidab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu.
Raimo Pajusalu. Foto: Rennes'i Etudiant

Prantsusmaa võrkpallimeeskonnas Rennes’i Etudiant leiba teeniv Raimo Pajusalu uskus, et Tallinna Selver saab tänases Challenge Cupi kohtumises Beauvais’ Oisest jagu. «Kas koguni 3:0, kuid Selver võidab kindlasti,» pakkus teist aastat Prantsuse liigas mängiv Eesti koondise temporündaja.


Tugevuselt kolmanda eurosarja kaheksandikfinaalis võib selles paaris pidada soosikuks Selverit. Avamängu võõrustava Oise koosseis tundub paberil korralik olevat, kuid Prantsuse liigas asutakse alles eelviimasel, 13. kohal.

Viimati jäädi võõrsil alla Pariisi Volleyle 1:3 ja selle mängu video on Selveri peatreeneril Avo Keelel ka olemas. Pealinna meeskonna vastu tegi kaasa ka pikalt vigastatud olnud Kanada koondise võimsa hüppega nurgaründaja Alexandre Gau­mont Casias.

Eelmise aasta lõpus palkas Oise kogenud nurgaründaja Frantz Granvorka, kes pole siiani aga platsil käinud. Vastaste kindlaks rünnakuliidriks on slovakk Pavel Bartik.

Postimees teeb täna kell 19.30 algavast mängust ka otseülekande. Korduskohtumine peetakse 13. jaanuaril Tallinnas. Paari võitja kohtub veerandfinaalis ilmselt Patrase EAga (Kreeka), kes peaks Dej Unireast (Rumeenia) jagu saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles