Seim ja Minaškin teenisid Tallinna linnalt toetuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Seim
Mart Seim Foto: Madis Kalvet

Tallinna linnavalitsus tunnustas ja premeeris tõstmise Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali võitnud Mart Seimi ja tema treenerit Alar Seimi kokku 2500 euroga ning Euroopa meistrivõistlustel judos pronksmedali võitnud Grigori Minaškinit ja tema treenerit Aleksei Budõlinit 2500 euroga.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on Mart Seim viinud Eesti tõstmise taas tippu. «Spordirahvas on juba pikemalt aega saanud nautida ja kaasa elada tõstja Mart Seimi saavutustele ning loodame, et võitude seeria jätkub. Usun, et 2015. aasta Eesti ja Tallinna parimaks meessportlaseks valitud Mart Seimil on kaalukas sõna sekka öelda ka Rio de Janeiro Olümpiamängude medaliheitluses,» nentis Kõlvart. «Ühtlasi soovin Mart Seimiga sarnast edukat sportlaskarjääri meie noorele judokale Grigori Minaškinile.»

Førdes, Norras 16. aprillil k.a. toimunud tõstmise Euroopa meistrivõistlustel pälvis tallinlasest sportlane Mart Seim pronksmedali. Mart Seim on olnud meie üks edukamaid tõstjaid. 2015. aastal võitis Mart Seim maailmameistrivõistlustel pronksmedali, kuid dopinguga vahele jäänud Venemaa tõstja Aleksei Lovtševi tulemuste tühistamise järel kuulus Seimile hõbemedal. Tõukamises tuli Seim maailmameistriks ja sai väikese kuldmedali. Mart Seimi järgmiseks eesmärgiks on valmistuda ja edukalt võistelda 2016. aasta Rio de Janeiro Olümpiamängudel.

Tallinna linn tunnustatas tõstjat Mart Seimi 1800 euroga ja tema treenerit Alar Seimi 700 euroga. 

Venemaal Kaasanis 23. aprillil k.a. toimunud judo Euroopa meistrivõistlustel sai tallinlasest sportlane Grigori Minaškin pronksmedali. Grigori Minaškin on noor ja andekas sportlane, kelle saavutusi on Tallinn märganud ja tunnustanud Tallinna parimatele noorsportlastele toetuse andmisega 2013. aastal, kui ta saavutas juunioride Euroopa meistrivõistlustel samuti pronksmedali. Grigori Minaškini eesmärgiks on võistelda 2016. aasta Rio de Janeiro Olümpiamängudel, kuid hetkel veel sportlasel olümpiapääset taskus ei ole.

Linn premeerib judokat Grigori Minaškinit 1800 euroga ja tema treenerit Aleksei Budõlinit 700 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles