Hyeres'is algas purjetamise MK kolmas etapp

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Riina Ramst

Prantsusmaal Hyeres'is toimuval purjetamise maailma karika kolmandal etapil on avapäeva järel Ingrid Puusta 8., Karl-Martin Rammo 15. ja õed Umbid 29. kohal.

Võistlus algas üsna tugeva, kiirusega 10-11 m/s puhunud tuule tingimustes.

Naiste RS:X purjelaual lõpetas Ingrid Puusta (NYCS) tänased sõidud 4., 10. ja 12. kohaga ning omab hetkel kokku 8. asetust. Juhib prantslanna Helene Noesmoen.

Laser Standard klassis purjetav Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) avas võistluse kahe 16. tulemusega ning on praegu kokkuvõttes 15. positsioonil. Liidriks on sakslane Philipp Buhl.

Naiste 470 klassis finišeerisid Marjaliisa ja Elise Umb (PSS Maru) 24nda ja 30ndana ning on kokkuvõttes 29. real. Esikohal on Uus-Meremaa paatkond Jo Aleh ja Polly Powrie.

MK etapp kestab pühapäevani, mil avaseeria tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad medalisõidus.

Hyeres'i MK etapil osaleb kõigis olümpia- ja paraolümpiaklassides kokku 574 sportlast 47 riigist.

Hyeres'i MK etapi kodulehekülg ja tulemused

Purjetamise Maailma Karikas on igal aastal toimuv kõrgetasemeline võistlusseeria olümpiapurjetamises, mis koosneb viiest etapist ja ühest finaalregatist.

Purjetamise Maailma Karika kodulehekülg

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles