Areenilt lahkuv Lindpere: olen rahva südamesse jõudnud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere karjääri lõpetamise pressikonverentsil.
Joel Lindpere karjääri lõpetamise pressikonverentsil. Foto: Tairo Lutter

 17 aastat, 106 koondisemängu ja seitse väravat – selline on kokkuvõte Joel Lindpere karjäärist Eesti jalgpalli rahvusmeeskonnas. 1. juunil lisandub sellesse loetelusse vähemalt üks mäng – miks mitte ka mõni värav? –, kuid see jääbki Lindpere lõppsaldoks, sest eile teatas 34-aastane mängumees, et tõmbab koondisekarjäärile joone alla. Kuigi kogenud Lindpere ei välistanud, et hakkab mängima mõne klubi eest, seda suure tõenäosusega siiski ei juhtu ning värvikas koondislane jätkab jalgpalli juures muus ametis.

Eilsel pressikonverentsil sai viimaks vastuse küsimus, mis on jalgpallisõpru kummitanud juba mõnda aega: mis saab Joel Lindperest? Mullu tagasi kodumaale saabunud ja Nõmme Kaljuga kolmandaks tulnud mees hakkas hooaja lõppedes vaatama piiri taha ja avalikustas eile, et oli välisklubide juures ka edukas. «Tahtsin sellel aastal siirduda välismaale, kus mul oli ka üks pakkumine laual, ja mõnes kohas käisin treenimas, aga kahjuks selg ei pidanud vastu,» tunnistas Lindpere.

Just seljaprobleem saigi määravaks põhjuseks, miks just praegu koondisekarjäärile joon alla tõmmata. «Pigem lõpetada karjäär nii, et oled pildis. Võib-olla oleks reaalne, et võiksin olla veel mõnda aega vigastuste küüsis ja piinelda, aga minu jaoks oli oluline, et saaksin lahkuda heas vormis,» selgitas Eesti koondise särgis üle saja korra mänginud mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles