TTÜ jõudis rahvusvahelises üliõpilasliigas ISBL finaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Korvpalli üliõpilasliiga ISBL poolfinaalis alistas TTÜ 96:75 Moskva Riikliku Kehakultuuri Akadeemia ja jõudis väga kindla mänguga homsesse finaali, teatab Korvpalliliit.

Ehkki alguse sai veidi paremini käima MGAFK, leidis TTÜ end esimese veerandaja keskel, asus domineerima ning olles edu korra saavutanud, seda enam käest ei andnud. Esimese veerandaja lõpuks oldi 21:16 ees ja sestsaadik venelastele enam võimalust ei antudki. TTÜ oli oma mängu väga hästi käima saanud, poolajale mindi juba kümnepunktises eduseisus 41:31.

Ka poolajapausilt tuli tugevamalt tagasi just TTÜ. 6:0 minispurdiga alustanud, oli vahe juba mugavaks tehtud ning ehkki Moskva tuli aeg-ajalt paari punktiga lähemale, karistati see kiirelt. Kolmas veerand võideti 31:18, skooriks lõpus 72:49. Neljas veerand pani asjale kena punkti ning 96:75 võiduga sai TTÜ homseks hea tunnetuse kätte.

Võitjate parim oli täna Kristjan Kitsing, kels tõi 22 punkti, 14 lauapalli ja 5 korvisöötu. Moskva parimaks kerkis 18 punkti ja 6 korvisööduga Mihhail Antonov. TTÜ, kes võitis liiga esimesel hooajal esikoha, soovib 2012/2013 hooaja saavutust kahtlemata korrata, iseäranis võttes arvesse eelmisel hooajal saadud finaalikaotust.

Homseks mänguks, mis algab 17.00, tuleb TTÜ-le vastane Läti Ülikooli ja Leedu Spordiülikooli paarist. Pronksikohtumine algab kell 14.30. Mõlemast mängust näeb otseülekannet liiga kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles