Pärnu musta mure taeva all

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu peatreener Avo Keel
Pärnu peatreener Avo Keel Foto: Tairo Lutter / Postimees

Need on kauged hallid rajad

musta mure taeva all,

rasked katsumuste ajad

käia karmil võitlejal

Selle salmiga Ralf Parve ja Eino Tambergi laulust «Laul kaugest kodust» võib kokku võtta Pärnu võrkpallimeeskonna hetkeolukorra. Pärnu oli selle hooaja alguses selgelt kõige pikema pingiga ja paremini komplekteeritud Eesti klubi. Ent ühtäkki pole peatreener Avo Keelel enam üldse käike, mitu põhimeest on Eesti meistrivõistluste finaalseerias vigastatud ja nii tuli kolmandat mängu järjest Tallinna Selverilt vastu võtta kaotus, taas 0:3.

Vahetuses oli Keelel eile kasutada oma sidemängijast noorim poeg Markkus, 16-aastane tempomees Madis Parrol ning vigastusest taastuv Kardo Kõresaar. Kõresaar vahetatigi juba mängu avageimis, sest kogenud Jaanus Nõmmsalu mäng polnud tema paremate päevade tasemel. Ent ka Kõresaar ei suutnud meeskonda päästa ja nii mängiti lõpuni ikka Nõmmsaluga. Kaks punkti toonud Nõmmsalu jäi koguni kümnega miinusesse. Profikarjääri viimaseid mänge pidava vanameistri pealt löödi viis serviässa, ise lõi nurgaründaja 13 tõstest maha vaid ühe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles