Võitja tabas raskeid viskeid, kaotaja tegi rumalusi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (paremal).
Kristjan Kangur (paremal). Foto: SCANPIX

KORVPALL. Kristjan Kangur oli oma koduklubi Varesega väga lähedal FIBA EuroCupi turniiri võidule. Võimalused mängiti maha finaali viimasel veerandajal ning karikas läks 66:62 võidu noppinud Frankfurti Skylinersi valdusse. 

Varese kontrollis finaalmängu kolm veerandaega. Võit oli veel käeulatuses ka viimase veerandaja keskel. Minut enne lõppu jõudis Skyliners Jordan Theodore kolmestest viigini 62:62, 27 sekundit enne lõppu teenis sama mees kolm vabaviset ja saatis need kõik läbi korvirõnga. Varese meeleheitlikud üritused ei kandnud enam vilja.

«Kontrollisime mängu 35 minutit ning see teadmini muudab kaotuse eriti mõruks,» sõnas Varese peatreener Paolo Moretti pärast mängu. «Kuid leian, et meie teekond finaali oli erakordne – suutsime ületada palju raskusi ja kohaneda muutustega ning olime koha finaalis ära teeninud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles