Tiisaar ja Nõlvak avavad Sotši MK-etapi EMi medalisti vastu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Foto: Erakogu

Eesti rannavolle duo Kusti Nõlvak/Mart Tiisaar alustab Sotšis oma karjääri kolmandat MK-sarja etappi ja sel korral on meie paarile garanteeritud vähemalt kolm kõrgetasemelist mängu, kuna mehed pääsesid otse põhitabelisse.

Kell 13.30 startiv avamatš on meie duole parajaks küpsuseksamiks, sest vastu tuleb etapil parimat paigutust omav Austria paar Clemens Doppler/Alexander Horst. Neist viimasel on ette näidata Pekingi olümpiamängude viienda koha jagamine ja 2009. aastal sealsamas Sotšis toimunud Euroopa meistrivõistluste hõbemedal. Toonastes matšides oli Horsti paariliseks küll Florian Gosch.

Sama duo lülitas ühtlasi Pekingi olümpial konkurentsist Rivo Vesiku ja Kristjan Kaisi, alistades meie paari otsustavas alagrupimatšis 2:1 (21:16, 18:21, 15:12).

Seosed Eestiga sellega aga ei piirdu. Nimelt lähevad Nõlvak ja Tiisaar alagrupiturniiri viimases mängus vastamisi venelaste Oleg Stojanovski ja Artjom Jarzutkiniga, kelle treeneriks on Vesik. Lisaks kuuluvad gruppi veel poolakad Michal Kadziola ja Jakub Szalankiewicz. Mängud Poola ja Venemaa paaridega toimuvad homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles