Selver kordaks võiduga Rakvere legendaarset saavutust

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri põhipommitaja Lincoln Williamsi (löögil) õlul lasub tänagi suur vastutusekoorem.
Selveri põhipommitaja Lincoln Williamsi (löögil) õlul lasub tänagi suur vastutusekoorem. Foto: Tairo Lutter

Tallinna Selveri võrkpallimeeskonnal on võimalik täna Audentese spordihallis teoks teha see, mida kaks nädalat tagasi uskusid vähesed. Pärast Eesti meistrivõistluste finaalseerias 0:2 kaotusseisu jäämist on Pärnu laatsareti vastu mängudega 3:2 ette murtud ja nüüd on jäänud astuda vaid üks samm.

Võiduga jõuaks Selver omapärase tähiseni, sest viimati tuldi Eesti finaalseerias 0:2 kaotusseisust meistriks 1995. aastal, kui vägiteoga sai hakkama Rakvere Rivaal. Ka toona olid kannatajaks pärnakad, kes mängisid nüüdseks pankrotti läinud ehitusfirma Jarti nime all.

Pärnu peatreener Avo Keel tollal oma tulevase kodulinna au ei kaitsnud, pallides hoopis Soomes, aga märkis ajaloohuvilistele, et kahte seeriat ei saa üks-ühele võrrelda. «Siis olid finaalid kolme võiduni ja lühema seeria puhul on psühholoogiline osa teistsugune. Me ei tea, mismoodi oleks Selver nüüd viiendas mängus käitunud ja kuidas oleks meie tegutsenud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles