Peatreener pani õnnetuse üle elanud neljapaadile hindeks nelja miinuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matti Killing hoolealuseid juhendamas.
Matti Killing hoolealuseid juhendamas. Foto: Mihkel Maripuu

Saksamaal Brandenburgis toimuvatel sõudmise Euroopa meistrivõistlustel sai Eesti neljapaat (Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsa) oma eelsõidus kolmanda koha ja otse finaali ei pääsenud.

Eesti paat lõpetas distantsi ajaga 6.14 ja tunnistas Venemaa ja Suurbritannia paremust. Otse pühapäevasesse finaali pääses Venemaa. Eesti selja taha jäi tänases eelsõidus Poola. Vahesõit toimub laupäeval kell 13.35 ja sealt pääseb finaali neli paremat. 

Peatreener Matti Killing pani hoolealuste etteaste hindeks nelja miinuse ning analüüsis tulemuse taustal ka päev varem juhtunud intsidenti (hooldustöid tegev kaater triivis tuulega sõudedistantsile ning toimus kokkupõrge, millest neljapaat napilt ja suuremate kahjustusteta pääses. Küll said tugevalt kannatada eritellimusel soetatud aerud).

«Ka tänane rütm on õnnetuse tõttu olnud häiritud. Murdunud aere ei ole saadud veel samaväärsetega asendada ning seetõttu ei saa ka 100 protsenti keskenduda. Oli ka teada, et kvalifikatsiooniks valmistuv Venemaa püüab eest ära saada ning esimesel 500 meetril me seda ka nägime. Siiski meie paat libises, töö oli sünkroonne ja varugi jäi sisse,» hindas Killing eelsõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles