Infonet alistas Tarva alles lõpuminutite penaltist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora - Infonet. Nikolai Mašitšev (vasakul) ja Jevgeni Tjukalov.
Flora - Infonet. Nikolai Mašitšev (vasakul) ja Jevgeni Tjukalov. Foto: Tairo Lutter

Premium liigas võõrustas Nõmme Kalju Tartu Tammekat ning sai kirja 2:0 võidu. Tallinna Infonet oli lähedal kaotamaks punkte liiga viimasele meeskonnale Rakvere Tarvale, kuid tänu üleminutite penaltile suudeti mäng lõpuks võita.

Tarvas oli lähedal, et saada tabelisse kirja enda teine punkt, kuid mängu 89. minutil tegi Jaanus Kaasik trahvikastis vea, mille eest näidati talle punast kaarti. Nikolai Mašitšev lõi penalti sisse ning Infonet sai tabelisse kolm punkti. Kokku on neil nüüd punkte 24 ning tabelis ollakse sellega kolmandal kohal.

Liiga liider Nõmme Kalju alistas 2:0 võidumängus Tartu Tammeka. Robert Kirsi ja Hidetoshi Wakui väravatest võitnud Kaljul on liigatabelis nüüd 29 punkti, millega ollakse liidrid. Tammeka on 15 punktiga tabeli viies.

Täna on Premium liigas kavas veel kaks mängu, kui Rakvere Tarvas võõrustab Tallinna Infoneti ning Sillamäe Kalev sõidab külla Tallinna Levadiale. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles