Superman Kreek Prantsusmaa meistritiitlist: meeletu eufooria!

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ardo Kreek aitas Pariisi Volley Prantsusmaa meistriks, kui finaalis saadi 3:0 jagu favoriidiks peetud Arago de Setest. Kreek tõi 10 punkti (+5). Vaata videointervjuust, mida arvas 10 punkti panustanud Kreek oma esimesest Prantsusmaa meistritiitlist ja miks tal Supermani särk seljas on. 

Pariisi klubi peatreener Dorian Rougeyron ütles, et meeskonnas põhirolli kandev Kreek on on asendamatu mees. «Oleme väga õnnelikud, et selle kulla viimaks kätte saime. Nüüd läheme kuskile klubisse ja pidutseme nii, et maa must! Saab olema raske öö!» ütles juhendaja pärast kohtumist. Kolm Pariisi meeskonna liiget – peatreener, Kreek ja libero Markus Steuerwald – olid kolmel eelmisel aastal finaalis kaotanud ja nüüd saadi viimaks kuld.

«Ardo kohta on raske midagi halba öelda, ta on mitmekülgne mängumees, kellest on palju kasu. Ta on pullimees ja sõbralik inimene, aga väljakul suur võitleja,» iseloomustas peatreener oma hoolealust.

«Täna õhtul poleks meid keegi võita suutnud, sest mängisime nagu ei kunagi varem. Üllatunud ma pole, mina olin meestes kindel, sest oleme alates play-offidest näidanud suurepärast mängu,» sõnas juhendaja finaali kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles