Novosjolovi mõttekoht: kas olümpiale eelneb hingetõmbepaus?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov (paremal)
Nikolai Novosjolov (paremal) Foto: Mihkel Maripuu

Ainsa Eesti meesepeevehklejana Rio de Janeiro olümpiale sõitev Nikolai Novosjolov kaotas Eesti meistrivõistluste kaheksandikfinaalis 14:15 Tõnis Rennule ja sai üheksanda koha. «Järelikult vastane oli antud hetkel parem või siis mina olin antud hetkel kehvem. Juhuslikult ei juhtu mitte midagi,» arutles kahekordne maailmameister pärast kaotust. 

Samas pole mõtet kaotust üle dramatiseerida, kuna kogu töö käib hetkel olümpiamängude nimel. Kui seal peaks kõik õnnestuma, siis ei tule laupäevane kaotus enam kellelegi meelde.

Rioks valmistumise plaanid ei ole Novosjolovil veel täpselt paigas. «Plaanid on osaliselt paika pandud, kuid mõned läbirääkimised on pooleli. Treeninglaagri jaoks on suuline kokkulepe olemas, kuid kindlaks pole midagi määratud. Ma ei taha sellel teemal spekuleerida, kuna sajaprotsendilist alust selleks pole. Laagrid on nii Eestis kui välismaal,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles