Galerii: Läti hokimehed võidupühal venelaste vastu ei saanud (3)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaal jätkuva jäähoki MMi A-alagrupis sai korraldajamaa teise võidu, kui täna alistati kindlalt 4:0 Läti koondis. B-alagrupis võitis Kanada kindlalt 8:0 Valgevenet.

Väravateta lõppenud avakolmandiku järel avas teise perioodi avaminutil skoori Artemi Panarin. Seitse minutit hiljem kahekordsistas peremeeste eduseisu Jevgeni Dadonov. Viimasel kolmandikul oli täpne Vadim Šipatšjov ja lõppskoori vormistas Panarin.

Venemaa hoiab hetkel alagrupis kuue punktiga esikohta, kuid enamikel konkurentidel on üks mäng vähem peetud. Läti on kolmest mängust kogunud kaks punkti ja on grupis viimane ehk kaheksas.

Kanada võidumängus kanti kaks tabamust Ryan O’Reilly nimele. Ühe värava viskasid Dedrick Brassard, Corey Perry, Matt Duchene, Taylor Hall, Mark Stone ja Michael Matheson.

Kanada jätkab kolme mängu järel B-grupis täis edu ehk üheksa punktiga. Valgevene on kolme kaotuse ja ilma ühegi punktita viimane.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles