Hurt punasest kaardist: tõenäoliselt oli see õige otsus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju ja FC Flora kohtumine. Richard Alandi väravat ohustab Ats Purje.
Nõmme Kalju ja FC Flora kohtumine. Richard Alandi väravat ohustab Ats Purje. Foto: Erik Prozes

Premium liigas Nõmme Kaljuga 0:0 viigi FC Flora juhendaja Norbert Hurt oli rahul oma mängijate võitlusvaimuga ning hindas Flora poolkaitsjale Mihkel Ainsalule 30. minutil näidatud punast kaarti pigem õiglaseks otsuseks.

«Raske hinnata, aga kui tal oli jalg korkidega ees, siis oli see tõenäoliselt õige otsus. Pigem oli kahju eelnevast momendist – pall jäi meile ja ma saan aru, miks kohtunik lasi mängul jätkuda, kuid seal tehti sarnane viga ja tuldi meie mängijale sisse,» sõnas Hurt.

Välja võideldud punktiga oli Hurt mõistagi rahul. «Jään kindlasti rahule meeskonna võitlusvaimuga. Tundsime ka seda, kuidas kodufännid meid toetasid. Meeskond suutis ka kümnekesi mängida nii nagu tahtsime. Selge on see, et teisel poolajal tõmbasime ise hoogu maha ja pidime jõudu säästma, et tekiks võimalusi. Hea on näha, et ka tekkis, aga napilt jäi puudu.»

Hurda sõnul mindi poolajal kindlustama kaitset, kuid loodeti ka standardolukordade lahendamisele. Tema sõnul liigub meeskond oma rütmi leidmise suunas. «Selline olukord nagu täna õpetab eriti, et tuleb võtta mäng korraga. Loodame, et see õppetund jääb meile meelde,» sõnas Hurt.

Kalju abitreener Sergei Terehhov tunnistas, et alates 30. minutist ühemehelises enamuses mänginud Kalju ei suutnud vastastele oma tahet peale suruda. «Kui Flora jäi vähemusse, lootsime kindlasti kolm punkti saada, aga Flora oli vapralt väljakul ega lasknud meil võiduväravat lüüa. Müts maha nende ees, nad suutsid kümnekesi tulemuse välja mängida,» sõnas Terehhov.

«Kui väravaid ei ole, siis on suurim probleem realiseerimine. Me ei olnud esimese poolajaga üldse rahul, aga kuna Flora jäi vähemusse, siis me esialgu vahetusi ei teinud ja mõtlesime, et vaatame, kuidas Flora hakkab mängima. Meie poolt oli esimene poolaeg suhteliselt kehv,» tõdes Terehhov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles