Hamiltonile Red Bulli sõitjate vangerdus ei meeldi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 valitsev maailmameister Lewis Hamilton seadis Red Bulli hiljutise sõitjate vangerduse õigsuse kahtluse alla.

Red Bull teatas mäletatavasti, et alates Hispaania GPst sõidab 18-aastane Max Verstappen Red Bullis ning 22-aastane Daniil Kvjat taandatakse Red Bulli järelkasvutiimi Toro Rossosse. Hamiltoni hinnangul tehti vangerdus liialt ennatlikult.

«Red Bull on noorte sõitjate arendamisega palju tööd teinud. Samas tuleb meeles pidada, et noored piloodid vajavad arenemiseks aega,» rääkis Hamilton BBC vahendusel. «Vigu tuleb kõigil ette. Eemaldada piloot, kes tunneb end meeskonnas mugavalt, ning panna ta teise tiimi on raske otsus.»

Kolmekordne maailmameister Hamilton tegi enda debüüdi F1s 22-aastaselt. «Ma tegin oma esimesel päeval vormeliroolis avarii. Ka algus oli raske, kuid meeskond saab siin olla suureks abiks ning pinget maandada.»

«Neil on kaks fantastilist pilooti ning ma loodan, et see otsus ei takista kummagi sõitja arengut. Kui meeskond paneb piloodile kohe alguses liiga palju pingeid peale, ei lõppe see tavaliselt hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles