Taaramäe: mul tuleb ambitsioonid alla suruda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Team Katusha

Itaalia velotuuril kuue etapi järel üldarvestuses 14. positsioonil olev Rein Taaramäe (Katjuša) tõdes pärast tänast etappi, et tõenäoliselt tuleb tal oma ambitsioonid edaspidi alla suruda.

«Tundub, et Zakarin liigub kindlalt poodiumi suunal ja minul tuleb enda ambitsioone alla suruda ning keskenduda rohkem Zakarin peale,» andis Taaramäe vihje enda edaspidisest rollist. «Ta on tore ja sōbralik poiss, kelle jaoks nühin hea meelega tööd. Ta oskab meeskonda hinnata ning tundub rohkem sõber kui tiimi liider. Seega teeb see olukorra veel nauditavamaks,» kirjutas Taaramäe oma Facebooki lehel.

Tänase etapi 21. kohaga lõpetanud eestlane oli enne starti raskes seisus. «Ei tahtnud hommikul kedagi ehmatada, aga kere oli täna päris kange ja teadsin, et tuleb raske päev, kus pean emotsioonid ja keha tahte alla suruma ning targalt sõitma.»

Tulemusega jääb ta siiski rahule. «Võib öelda, et tegelikult võtsin endast rohkem kui maksimumi. 21. koht pole paha kehva päeva kohta. Edasi peaks asi paremaks minema, sest kondiväänaja saabub täna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles