Keith Pupart pikendas lepingut, Cuprum loobus eurosarjast

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht ja Keith Pupart
Robert Täht ja Keith Pupart Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondislaste Robert Tähe ja Keith Puparti koduklubi Lubini Cuprumi juhtkond andis teada, et Gheorghe Cretu juhendatav Cuprum loobub Euroopa Challenge Cupi kohast 2016-2017. Varem oli CEV Cupi sarjale ei öelnud Gdanski Lotos Trefl. Tänavused Poola meistrivõistlused lõpetas Trefl neljanda ja Cuprum viienda kohaga. Samuti sai selgeks, et Pupart jätkab Lubini esinduses ka kahel järgmisel hooajal. 

Puparti ja Tähe tööandja põhjendas tugevuselt kolmandast eurosarjast eemalejäämist tolle liiga madala mängutasemega, mis ei tule meeskonnale kasuks. Poola Plusliga tase olevat kõrgem. Poola liigat loetakse Euroopas Venemaa Superliiga ja Itaalia A1 järel kolmandaks-neljandaks, kirjutas volley.ee.

Möödunud hooajal Cuprumi parimana 28-s mängus 369 punkti kogunud Puparti tegevusega jäädi niivõrd rahule, et eestlasele pakuti uut kahe aasta pikkust lepingut, mis kestab 2018. aasta kevadeni. Eesti koondise nurgaründaja võttis selle rõõmuga vastu. 

«Ma olen väga rahul, et püsisin hooaja vältel tervena ja sain koguaeg platsil viibida. Mulle meeldib klubi juures kõik ja Cuprumil on potentsiaali tõusta veelgi kõrgemale - nelja parema hulka. Sellepärast otsustasin lepingut pikendada,» kommenteeris Cuprumi kodulehel enda otsust Pupart.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles