Olümpialane Karl Robert Saluri püstitas USAs isikliku rekordi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Robert Saluri.
Karl Robert Saluri. Foto: Liis Treimann

Samal ajal kui Maicel Uibo võistles Tuscaloosas USA ülikoolide kagukonverentside meistrivõistlusel kümnevõistluses ja saavutas seal 8315 punktiga teise koha, siis samuti kümnevõistluses olümpianormi täitnud Karl Robert Saluri osales hoopis kaugushüppes ja 400 m jooksus.

Head minekut näitas Saluri 400 m jooksus, kus ta püstitas isikliku rekordi. Saluri uus tippmark 47,80 on kümnevõistlejate konkurentsis juba vägagi soliidne tulemus, tema seniseks rekordiks oli 6. aprillil Athensis joostud 48,34. 400 m jooksjate konkurentsis andis see talle sellel võistlusel 21. koha.

Kaugushüppes jõudis Saluri enda tippmargile päris lähedale (Saluri rekordiks on Athensis hüpatud 7.42) ja sai parimal katsel kirja 7.39. Kaugushüppes lõpetas ta võistluse kaheksandana.

Saluri kümnevõistluse isiklikuks rekordiks on tänavu Athensis kogutud 8108 silma, millega ta täitis ka Rio olümpiamängude normi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles