Video: lätlased võtsid Vooremaa rattamaratonil kolmikvõidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Haaslava vallas Lange motokeskusest alanud Vooremäe Rattamaratonil oli sportlik pinge õhus juba enne starti. Lõunanaabrite kaks tipprattatiimi olid siia osalema saatnud oma tugevaimad jõud. 

Maratoni esimesel kolmandikul läks oma teed hilisem võitja Martins Blums, kuni Vooremäe suusakeskuseni distantsi keskel jälitas teda viieliikmeline grupp, kuhu kuulusid eelmise etapi võitja Dmitri Sorokin, Arnis Petersons, Ivars Prokofjefs ning Eesti poolelt meistrisärki kandev Peeter Tarvis juunior ning Erki Pütsep.


Vooremäe tõusud osutusid liiga kõvaks pähkliks Pütsepale kui Sorokinile ja nii jäi Peeter Tarvis juunior üksi kahe lätlase vastu. Tulemuse vormistasid lõunanaabrid alles lõpukilomeetril Lange motokeskuses ning eelmise aasta kaksikvõit asendus juba kolmikvõiduga.


Naiste arvestuses jätkab liidrina tänagi võidutsenud Greete Steinburg, talle järgnesid Mari-Liis Mõttus ning Janelle Uibokand.


FruitXpress poolmaratonil jätkab samuti liidrina laupäevalgi võitnud Stefan Lootus.
Premium7 vahefinišis sai kõrgeimad aktiivsuspunktid Martins Blums, kuid aktiivseima ratturi särk jäi peale etappi endiselt Peeter Pruusi selga.

Europark mäefiniši võttis samuti Blums ning tema kanda on ka täpiline mägedekuninga särk.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles