Jalgpalli otsepilt: kümnekesi jäänud Infonet alistas kodus Narva Transi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koduses jalgpalliliigas võõrustas täna Infonet Narva Transi meeskonda ja tulises kohtumises teeniti 2:1 võit. Infonet pääses mängu juhtima seitsmendal minutil, värava autoriks Jevgeni Harin. Teisel poolajal asusid võõrustajad ka 2:0 juhtima, kui 55. minutil skooris Vladimir Avilov. Vaid 11 minutit hiljem jäi aga Infonet ühe mehega vähemusse, kui punase kaardi teenis Ofosu Appiah. Trans suutis ülekaalu ära kasutada ning 74. minutil lõi Narva meeskonna värava Artjom Škinjov. Rohkem väravaid mängus ei nähtud ja nii teenis Infonet 2:1 võidu.

Infonet kerkis hetkel 33 punktiga ka liiga liidriks, Trans on kogunud 14 silma ja hoiab seitsmendat kohta.

Postimees tõi kell 18.00 algava kohtumise otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteerisid Kristjan Jaak Kangur ja Jonas Grauberg.

POSTIMEHE TELEMÄNG

FC Infonet – Narva Trans

Teisipäeval, 17. mail kell 18.00 Tallinnas Infoneti staadionil

Infonet sai eelmises voorus ülimagusa võidu, kui koduväljakul alistati kaotusseisust 3:2 Levadia, kes oli senise hooaja jooksul löömatuna püsinud. Laupäevane rõõm tuleb aga kiirelt peast pühkida, sest sel hooajal on komistatud just ootamatutes kohtades ja Narva Trans on alati olnud meeskond, kes suudab heal päeval vastase mängutuju rikkuda.

Selle hooaja esimene omavaheline kohtumine kuulus siiski kindlalt Infonetile, kes alistas Transi aprilli lõpus Narvas 3:0. Sotid tehti seejuures selgeks juba esimese poolajaga. Trans tuleb mängule aga positiivse emotsiooniga, sest laupäeval võideldi kodus Nõmme Kalju vastu välja selle hooaja viies viigipunkt. Koos kolme võiduga on piirilinlased liigatabelis seitsmendal kohal, Infonet kerkis Levadia alistamisega aga liidritest vaid punkti kaugusele. Transi poolel saavad taas kaasa lüüa ka Viktor Plotnikov ja Ruzlan Kuzjajev, kes kaartide tõttu eelmisest kohtumisest eemale jäid.

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Valmistumiseks on aega vähe. Eelkõige sooviks taastada maksimaalselt jõud ning säilitada meeskonna meelestatust järgmiseks mänguks. Esimese mängu võit on juba minevikus ning teisipäeval peame end uuesti tõestama. Ootame oma fänne ning just nende toetusega teeme kõik selleks, et võita!»

Infoneti kapten Vladimir Avilov: «Pärast mängu Levadiaga on meeskond väga positiivselt meelestatud. Vaatamata sellele, et järgmise mänguni on nii vähe aega, kavatseme valmistumisel anda endast 100%. Ootame fännide toetust!»

Transi peatreener Adjam Kuzjajev: «Loodame jätkata sama mänguga, mida oleme viimasel ajal näidanud. Infonet on liidritele üsna lähedal ning loomulikult tahab võita, aga samamoodi lähme meie ainult positiivse tulemuse nimel võitlema.»

Transi kapten Roman Nesterovski: «Infoneti me ei karda vaatamata nende edule Premium liiga mängudes. Oleme valmis võitlema, oleme füüsiliselt ja vaimselt valmis. Kindlasti anname endast parimat, kuna saame aru, et kerget mängu ei tasu oodata. Aga meil motivatsiooni on!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles