Endise F1 sõitja hirmutav ennustus: Kvjati karjäär on lõppenud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danill Kvjat Hispaania GP-l.
Danill Kvjat Hispaania GP-l. Foto: SCANPIX

Üheksa aastat vormel-1 sarjas sõitnud Ivan Capelli rääkis portaalile f1today.net, et suure tõenäosusega on Red Bullist taandatud venelase Daniil Kvjati karjäär F1 sarjas lõppenud.

Mai esimestel päevadel üllatas Red Bulli meeskond avalikkust uudisega, et nad taandavad Kvjati Toro Rosso tiimi ning venelase asemel asub Red Bulli masina rooli noor Max Verstappen. Eelmisel nädalavahetusel kavas olnud Hispaania etapil olidki mehed esmakordselt uute autode roolis ning Verstappen tegi hiilgava sõidu, kui tuli GP võitjaks, Kvjat sai omakorda 10. koha.

Esikümnesse sõitmine ei pruugi aga Vene vormelisõitja karjääri päästa, kui uskuda endist F1 sõitjat Ivan Capellit. «See paneb Kvjati väga raskesse olukorda,» rääkis Capelli, kes istus ise vormel-1 autode roolis aastatel 1985-1993. «Ajalugu on näidanud, milline on Red Bulli käitumine sellistes olukordades. Loomulikult on sealt programmist tulnud mitmeid jäid sõitjaid nagu näiteks Sebastian Vettel ning Daniel Ricciardo, aga pean tunnistama, et Kvjatti ootab F1 sarjas tõeline kuristik nagu on juhtunud väga paljude sõitjatega enne teda,» ennustas Capelli, et Red Bulli käitumise järgi soovitakse Kvjatist järgmisel hooajal ilmselt lahti saada ning uut kohta sarjas leida on raske.

Järgmisena on vormel-1 sarjas kavas Monaco etapp, mis sõidetakse mai lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles