Video: löömatuna jätkav Cavaliers pani Raptorsi veenvalt paika

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James ei pidanud Raptorsi vastu maksimumi välja panema.
LeBron James ei pidanud Raptorsi vastu maksimumi välja panema. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA alistas Cleveland Cavaliers idakonverentsi finaalseeria avamängus 115:84 Toronto Raptorsi ja pole endiselt kaotanud tänavu play-off-seeriates ainsatki kohtumist.

Cavaliers viskas juba avapoolajaga 66 punkti ega vaadanud tagasi, püstitades 31-punktilise võiduga klubi kõigi aegade rekordi play-off-mängudes. Avapoolajal tabati väljakult 67-protsendiliselt ning heas hoos olid kõik Clevelandi tähtmängijad. LeBron James mängis kolm veerandaega, eksis väljakult vaid kahel viskel ning kogus 24 punkti, Kyrie Irving lisas 27 punkti ning Kevin Love kogus 14 punkti.

Konverentsi poolfinaalis Miami vastu seitsmemängulise seeria pidanud ja sellest selgelt väsinud Raptorsile tõi DeMar DeRozan 18 punkti, Bismack Biyombo lisas 12 ja James Johnson 10 punkti. DeRozan ja 14 viskest vaid neli tabanud ning kaheksa punktiga piirdunud Kyle Lowry ei käinud seejuures kordagi vabaviskejoonel ning ka Lowry ise tunnistas pärast mängu, et Raptorsi kaks liidrit polnud piisavalt aktiivsed. Samuti võimutses Cleveland lauas, võites lauavõitluse 45:23. Endiselt ei mänginud hüppeliigest raviv Raptorsi leedulasest keskmängija Jonas Valanciunas, kelle kaasalöömine on kahtluse all ka teises mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles