Värske Eesti meistri karjäär jätkub Belgias

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Toobal.
Andres Toobal. Foto: Alar Truu

Tänavu Selver Tallinna võrkpallimeeskonnaga Eesti meistriks tulnud rahvusmeeskonna sidemängija Andres Toobal pallib järgmisel hooajal Belgias, kus tema koduklubiks saab Antwerpeni Callant Topvolley. Toobal sõlmis meeskonnaga aastase lepingu.

Aastal 1995 loodud Antwerpeni klubi on mänginud järjepidevalt Belgia kõrgeimas liigas 2008. aastast ja senine suurim edu tuli kaks aastat tagasi, mil meeskond võitis nii riigi karikasarja kui meistritiitli, kirjutas volley.ee.

Sellega tagati endale hooajaks 2014/2015 koht ka Meistrite liigas, kust alagrupi kolmas koht andis neile õiguse mängida CEV Cup sarjas. Seal jõudsid belglased lõpuks veerandfinaali.

Lõppenud hooaeg nii edukas ei olnud. Kodune meistrisari lõppes viienda kohaga. Näiteks Meneni Prefaxis, kes kukutas CEV Challenge Cup’il konkurentsist Pärnu Võrkpalliklubi, sai ühe enampunkti juures kolmanda koha. Euroopas mängis Antwerpen esmalt CEV Cup’is, kus jäädi sarnaselt Pärnuga jagama 21. kohta. Astme võrra madalamal langeti konkurentsist ringi võrra varem kui Pärnu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles