Dramaatiline lahendus: USA alistas MMi veerandfinaalis karistusvisete järel Tšehhi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jäähoki maailmameistrivõistlustel pakkusid põnevuslahingu Tšehhi ning USA, kui poolfinaali jõudsid bullitite järel ameeriklased.

Tšehhid olid esimese kolmandiku järel Tomas Zohorna väravast 1:0 juhtimas, aga ameeriklased viigistasid kohe teise kolmandiku alguses, kui värava viskas Auston Matthews.

Rohkem väravaid mängu normaal- ega lisaajal ei nähtud ja nii asuti poolfinalisti selgitama karistusvisete abil. Esmalt sai tšehhide poolt bullitit viskama minna Lukas Kaspar, kuid USA väravavaht Keith Kincaid tõrjus selle. Seejärel eksis ameeriklaste poolt omakorda Matt Hendricks, ent ka Petr Koukal ei suutnud Tšehhi poolt litrit väravasse saata.

USA poolt läks järgmisena bullitit viskama Matthews, kes ei eksinud ja nii said ameeriklased 1:0 juhtima. Kui Tšehhi poolt eksis järgmisel viskel värava autor Zohorna, olid trumbid USA käes ja Matthews viskas teisegi karistusviske sisse ning aitas USA poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles