Liina Laasma: Rio-pilet tulgu igapäevase töö viljana

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Laasma valmistub Amsterdami EMiks, pilet Riosse oleks boonus.
Liina Laasma valmistub Amsterdami EMiks, pilet Riosse oleks boonus. Foto: Mihkel Maripuu

Täna antakse Audentese staadionil avalöök viiest etapist koosnevale heitjate seeriavõistlusele, kus olümpia-aastal kontrollib vormi ka suur osa Eesti koorekihist. Kettaheitjad Gerd Kanter ja Martin Kupper ning odaviskaja Liina Laasma võistlevad aga homme õhtul hoopis Marokos Rabatis Teemantliiga etapil.

Kui Kanteri jaoks on tegu hooaja avavõistlusega, siis Laasma alustas hooaega eelmisel nädalavahetusel Leedus Alytuses heitealade Balti maavõistlusel. Täpselt 56-meetrine odakaar talle rõõmu ei pakkunud, kuid samas ei teinud ta sellest ka liiga suurt numbrit. «Esimene võistlus ei tulnud nii välja nagu oleks oodanud. Pärast vigastusi on tehniline pool endiselt natuke rabe – tean, kuidas kõik võiks olla, aga pole veel päris see. Kuid ilmselt on see lihtsalt praegu veel vähese viskamise taga kinni,» sõnas Laasma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles