Video: Cleveland Cavaliers kaotas play-off'is alles esimese mängu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (vasakul) heitlemas Raptorsi ääremängija DeMarre Carrolliga.
LeBron James (vasakul) heitlemas Raptorsi ääremängija DeMarre Carrolliga. Foto: Nick Turchiaro/USA Today Sports

Korvpalliliiga NBA idakonverentsi finaalis suutis Toronto Raptors koduväljakul tulemusega 99:84 võita Cleveland Cavaliersi ja vähendas nelja võiduni peetavas seerias kaotusseisu 1:2 peale.

Raptors juhtis juba esimesel poolajal korraks 18 punktiga ja kuigi Cavaliers jõudis kohati löögiulatusse, tegi Raptors viimastel minutitel siiski selge vahe sisse. Cavaliers oli võitnud kõik selle hooaja 10 play-off'i mängu.

DeMar DeRozan viskas Raptorsi resultatiivseimana 32 punkti, keskmängija Bismack Biyobmo lisas seitse punkti, aga võttis maha koguni 26 lauapalli ja blokeeris neli Clevelandi viset. Alates 1984. aastast on play-off'i mängus nii palju lauapalle kogunud vaid Hakeem Olajuwon ja Dwight Howard. Cavaliersile tõi LeBron James 24 punkti, Kyrie Irving tabas 19st väljakult sooritatud viskest vaid kolm ja piirdus 13 punktiga.

Tänase mängu viis parimat hetke:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles