Löödud Kvjat: oleksin teie parim piloot

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniil Kvjat.
Daniil Kvjat. Foto: SCANPIX

Red Bullist Toro Rossosse taandatud Daniil Kvjat usub, et kui talle oleks võimalus antud, sõitnuks ta end Red Bulli esipiloodiks. Jutud, et temast sai liiga vara tipptiimi piloot, lükkas mees ümber.

Kvjat, kes sai tänavusel hooajal Red Bulliga sõita vaid neli etappi, kaotas taandamise hetkel võistkonna teisele piloodile Daniel Ricciardole 15 punktiga. Eelmisel hooajal lõpetas ta aga ühe koha ja kolme punkti võrra Ricciardost kõrgemal.

«Eelmisel hooajal Red Bullis oli auto halvem kui tunamullu. Olukord ei olnud minu jaoks soosiv, kuid asi hakkas järk-järgult paranema. Hooaja teises pooles olin ma stabiilne ja hea. Olin Danielist kiirem ning sain temast rohkem punkte. Sel aastal oleks kõik samamoodi läinud,» rääkis Kvjat Autospordi vahendusel.

«Kõik jutud, et Red Bull tuli minu jaoks liiga varakult, on pa*k,» jätkas mees. «Minu esitused olid rohkem kui head. Tõin meile aasta esimese poodiumikoha, meie tempo kasvas - nad said minust seda, mida nad ootasid. Seega ma arvan, et tegin kõik õigesti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles