Taavi Nõmmistu karjäär jätkub Belgia tippklubis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Nõmmistu.
Taavi Nõmmistu. Foto: Kristjan Teedema

Ball Sports Agency mängija Taavi Nõmmistu karjäär jätkub Belgia võrkpalli tippklubis Noliko Maaseik, mis sõlmis endise Bigbank Tartu palluriga aastase lepingu.

«Mul on väga hea meel, et teoks on saamas pikaaegne unistus panna ennast proovile tugevas välisliigas. Pärast viimast ebaõnnestunud hooaega ei olnud ootused saada häid pakkumisi just suured. Siiski tänu väikesele õnnele ja Ball Sports Agencyle olen sõlminud lepingu tugeva Belgia klubiga. Loodan algaval hooajal püsida terve ning olla kogu hooaja vältel klubile kasulik,» rääkis diagonaalründaja portaalile volley.ee.

Nõmmistu uuel koduklubil Noliko Maaseikil on ette näidata 14 Belgia meistritiitlit, 14 Belgia karikavõitu ja 14 Belgia superkarika võitu. Noliko Maaseik on osalenud järjepidevalt Euroopa kõige tugevamas sarjas, CEV Meistrite liigas. Selles sarjas on Noliko klubi parimaks saavutuseks olnud hõbemedal. Möödunud hooaeg lõpetati Belgia liigas teisel kohal ning Meistrite liigas jäädi jagama 22. kohta, samale positsioonile jäi ka Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley.

Tulevaks hooajaks on toodud Noliko Maaseiki peatreeneriks ülikogenud Daniel Jorge Castellani. Ta on võitnud Poola meeste rahvuskoondisega 2009. aasta Euroopa meistrivõistlused, aastatel 2011-2012 juhendas Castellani ka Soome rahvuskoondist. Lisaks sellele on ta olnud peatreener erinevate maailma tippklubide juures: PGE Skra Bełchatów, Fenerbahçe Grundig, ZAKSA Kędzierzyn-Koźle ja Sir Safety Perugia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles