Priit Kaasik: Rockil eksimisruumi enam ei ole

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki peatreeneril Gert Kullamäel ja abitreeneril Toomas Kandimaal on täna viimane võimalus Kalev/Cramo üle mängida ja finaalseeria Tartusse tagasi tuua.
TÜ/Rocki peatreeneril Gert Kullamäel ja abitreeneril Toomas Kandimaal on täna viimane võimalus Kalev/Cramo üle mängida ja finaalseeria Tartusse tagasi tuua. Foto: Kristjan Teedema

TÜ sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi juhataja Priit Kaasiku arvates tõi neljandas finaalmängus TÜ/Rockile kaotuse liiga ümmargune rünnak.

Neljas mäng meenutas esimest kohtumist, kus Kalev/Cramo dikteeris pea tervet mängu ning oli kogu aeg eduseisus. Millega Rock neljandas mängus alla jäi?

Mäng meenutas esimest kohtumist selles mõttes, et mõlemas mängus oli seis konkreetselt ühele poole, aga mäng ise ei olnud väga sarnane. Kalev/Cramo oli tunduvalt agressiivsem ja mängis hästi tugevalt kaitses. Meil jooksis rünnak kinni kohe algusest peale ja tulid rohkem juhuslikud ja õnnega pooleks lahendused. Kalev tuli aga tunduvalt agressiivsemalt peale ning oli selline lõpuni. Nad ei murdunud kordagi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles