Selgus Eesti meister kestvusratsutamise poniklassis

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kestvusratsutamise EMV poniklassis.
Kestvusratsutamise EMV poniklassis. Foto: Marko Kaldvee

Lääne-Virumaal  Arma ratsatalus selgitati nädalavahetusel Eesti meister kestvusratsutamise poniklassis, kus osalesid ratsasportlased vanuses 12-16 a. Tasavägises võistluses võitis kulla Elisabeth Kaldvee ponil Salsa.

53. kilomeetrisele distantsile startis kokku 11 paari, kellest lõpptulemuse sai kirja 9. Tartu Ratsakooli õpilane Elisabeth Kaldvee, kes treenib Egle Kalevi käe all, tituleeriti möödunud hooaja parimaks poniklassi kestvusratsutajaks. Noor sportlane on ka tänavu teinud häid tulemusi ja lisas oma saavutuste kollektsiooni 2016. a poniklassi kuldmedali. Kaldvee ja Salsa läbisid distantsi keskmise kiirusega 16,91 km/h ja nende lõppajaks jäi 03:08:05. Hõbemedali saavutas Eliise Laur ponil Kilvet Viljandimaalt, tema keskmiseks kiiruseks kujunes 16,90 km/h ja aeg 03:08:07. Pronksi sai kaela Liisa Juurmann (Tartu Ratsakool, treener Egle Kalev), ponil Galaxy tulemusega 16,90 km/h ja 03:08:10.

Elisabeth Kaldvee ja Salsa. Foto:
Elisabeth Kaldvee ja Salsa. Foto: Foto: Marko Kaldvee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles