Üleskutse: Postimees otsib male- ja kabeässa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimees otsib male- ja kabeässa!
Postimees otsib male- ja kabeässa! Foto: Postimees

Postimees korraldab koostöös Grillfestiga Paul Kerese 100. sünniaastapäevale pühendatud suure kabe- ja malesimultaani ning annab võimaluse viiel male- ja kabemängu harrastajal panna oma võimeid proovile suurel laval oma ala professionaalidega. 

Maailma maleföderatsioon FIDE on kuulutanud 2016. aasta Paul Kerese aastaks. Selle tähtsündmuse tähistamiseks on seegi üritus ellu kutsutud. Simultaan leiab aset 10. ja 11. juunil Grillfesti laval ning seda aitavad pidada Paul Kerese Maleklubi ja Eesti Male Arenduskeskus.

Reedel, 10. juunil võetakse mõõtu kabemängus suurmeistri ja 19-kordse Eesti meistri 64-ruudulises kabes Arno Uutmaga. Tema parim tulemus rahvusvahelisel areenil on 1997. aasta maailmameistrivõistlustel  saavutatud pronks.

Tema vastaseks simultaanis on lubanud tulla Urmo Ilves, kes on suurmeister 100-ruudulises kabes. Samuti mitmekordsed Eesti meistrid Kaari Vainonen ja Piret Viirma. Oma osalusest on teatanud ka Eesti Kabeliidu president Tarmo Tulva ning Euroopa Kabekonföderatsiooni president Janek Mäggi.

Laupäeval, 11. juunil võetakse mõõtu malemängus rahvusvahelise meistriga Mai Narva, kes on Eesti naiste 2014. Ja 2016. aasta malemeister. Lisaks on Mai Narva 2015. aasta Euroopa meister välkmales alla 18-aastaste neidude seas. Eesti Maleliit tunnistas ta ka eelneval aastal parimaks naismaletajaks.

Postimees kutsub julgeid ja andekaid mängijaid end tippudega proovile panema.

Selleks saada lühikirjeldus oma male- või kabemängu kogemusest ja vasta küsimusele, miks peaksid just sina saama võimaluse võistelda oma ala professionaalide vastu e-posti aadressil kampaania@postimees.ee. Lisa kindlasti oma kontaktandmed ja märgusõna „kabeäss“ või „maleäss“ olenevalt sellest, kummas mängus soovid mõõtu võtta.

Osalemissoovi saab saata 7. juunini. Viis õnneliku male- ja kabemängu harrastajat, kes saavad suures simultaanis osa võtta, avaldame 8. juunil. Kõigi simultaanis osavõtjate vahel pannakse välja Postimehe auhindu.

Täpsem ajakava ürituse kohta siin:

 http://www.grillfest.ee/ajakava.

Rohkem infot kampaaniatingimuste kohta leiad siit:

https://v.postimees.ee/reklaam/Postimees/tingimused-grillfest/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles