Lindpere loodab lahkuda väravaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere Eesti jalgpallikoondise treeningul
Joel Lindpere Eesti jalgpallikoondise treeningul Foto: Tairo Lutter

JALGPALL. «Treeningute põhjal võin öelda, et Lindpere on täiesti normaalses vormis,» teatas Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson päev enne sõpruskohtumist Andorraga, millest saab 34-aastase Joel Lindpere lahkumismäng.

Eelmisel hooajal Nõmme Kaljus mänginud, kuid seejärel klubita olnud Lindpere on end viimasel ajal vormis hoidnud valitseva Eesti meistri FC Flora juures. «Sealt on mulle kinnitatud, et ta töötab treeningutel kõvasti,» jätkas peatreener. «Ma ei tea veel, mitu minutit Joel mängib, kuid võin kinnitada, et ta alustab algkoosseisus ründava poolkaitsjana.»

Lindperest saab kaheksas mees, keda jalgpalliliit austab lahkumismänguga. Teadupärast saavad selle au osaliseks mehed, kes on koondist esindanud enam kui sada korda. «Olen tänulik, et treener mind algkoosseisu usaldab. Treeningutel on seni kõik positiivne olnud ja ise unistan, et mängin seni, kuni lööme esimese värava,» ütles Lindpere teisipäevasel pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles